UVJETI POSLOVANJA

OBAVIJEST: Nastavno na razvoj Covid-19 situacije u Hrvatskoj unaprijed se želimo ispričati ukoliko bi zbog više sile došlo do produljenja roka dostave.
Ujedno, tijekom trajanja akcija, zbog velikog interesa i povećanog broja narudžbi, obrada narudžbi te rok za isporuku paketa može potrajati duže od 7 radnih dana. Radnim danima smatraju se dani od ponedjeljka do petka.

 

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma KATE, Obrt za trgovinu, Kneza Domagoja 2/1, Metković.
KATE, Obrt za trgovinu ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
KATE, Obrt za trgovinu se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
KATE, Obrt za trgovinu ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. KATE, Obrt za trgovinu zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. KATE, Obrt za trgovinu se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte KATE, Obrt za trgovinu ili posjetite dućan na adresi Kneza Domagoja 2/1, Metković.

GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u KATE, Obrt za trgovinu obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u KATE, Obrt za trgovinu i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke KATE, Obrt za trgovinu i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima KATE, Obrt za trgovinu kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
KATE, Obrt za trgovinu garantira da osobni podaci korisnika Web stranice KATE, Obrt za trgovinu neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da KATE, Obrt za trgovinu može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našoj maloprodajnoj trgovini. Cijena u Webshopu može odstupati od cijene u maloprodajama te je stoga i označena kao Webshop cijena. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.
Zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom ili jednokratno kreditnom karticom prilikom preuzimanja robe od DPD kurirske službe. Kod online plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko WS Pay servera. Plaćanje se vrši Diners, Maestro i Mastercard karticama  do 6 rata, te ostalim kreditnim karticama jednokratno.

Usluge kartičnog plaćanja za Katapult d.oo. provodi WSPay™ usluga poduzeća Webstudio d.o.o. WSPay™ je sustav koji višestrukim šifriranjem i posebnim kanalima manipulira podacima. WSPay™ primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Webstudio sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). WSPay™ sustav instaliran je na poslužiteljima pod kontrolom poduzeća Webstudio d.o.o.

Katapult d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje Kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay™ usluge.

Načini plaćanja koji su omogućeni u Shooster webshopu:

Privredna banka Zagreb d.d.

-jednokratno te obročno plaćanje do 6 rata: Maestro,  Visa Inspire, MasterCard

Zagrebačka banka d.d.

-jednokratno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa

-obročno plaćanje 2-6 rata za MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum i Visa Avenue Mall i Visa Business karticama od Zagrebačke banke.

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

- jednokratno te obročno plaćanje 2-6 rata putem kreditnih kartica Diners, DinaCard, Discover

 

UVJETI DOSTAVE


Dostava se vrši HP kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Dostava na otoke se vrši jednom tjedno - uobičajeno subotom. Naručene artikle kurirska služba dostavlja u roku sedam radnih dana. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke.

Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava unutar Hrvatske na iznos kupovine veći od 700 kn je besplatna, a za iznose manje od 700 kn naplaćuje se u iznosu od 30 kn.

Osim Hrvatske, dostava je moguća u sljedeće zemlje: Austrija, Belgija, BiH. Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka. Norveška, Poljska, Rumunjska, Slovačka. Slovenija, Španjolska, Srbija, Švedska, Švicarska, UK. Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na webshop@shooster.hr kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Troškovi carine, porez i ostali dodatni troškovi nisu uključeni u iskazanu cijenu proizvoda i troškova slanja. Ovi troškovi su odgovornost kupca obzirom da svaka država ima različite zakone carinjenja i oporezivanja.

Nike artikle ne šaljemo u BiH i Srbiju.

Prilikom preuzimanja pošiljke/paketa kupac je dužan vizualno pregledati izgled paketa te ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke. Kupac je dužan po preuzimanju pošiljke fizički provjeriti sadržaj paketa te, u slučaju da neki od naručenih artikala nedostaju, odmah, a najskasnije u roku od 72 sata o tome obavijestiti Katapult d.o.o. Protekom roka od 72 sata kupac gubi pravo prigovora da naručeni proizvod nije bio u isporučenoj pošiljci/paketu, te će se smatrati da mu je naručeni proizvod fizički predan u posjed. 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

KATE, Obrt za trgovinu
Kneza Domagoja 2/1,
20350 Metković
mob: +385 976 7285
e-mail: katarinabulum@gmail.com

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 24 mjeseca je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Za sve što nije regulirano ovim Ugovorom primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima. Sve sporove iz ovog Ugovora ugovorne strane pokušat će riješiti sporazumno. Svi sporovi ili zahtjevi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica, u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti su suda u Dubrovniku, uz primjenu mjerodavnog materijalnog hrvatskog prava.

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 15 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u word obliku link ili PDF obliku link .

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na katarinabulum@gmail.com ili telefonom na +385 98 976 7285. Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu ,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi trošak povrata, a KATE, Obrt za trgovinu trošak slanja zamjenskog artikla. Povrat ili zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u dodatnu ambalažu za transport. Ukoliko artikl nije vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži povrat ili zamjena na žalost neće moći biti realizirani.

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. HP-ovi djelatnici nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama Kate, Obrt za trgovinu već se kupci moraju držati uputa navedenih na našim stranicama te na Obrascu za povrat i zamjenu.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati mailom na katarinabulum@gmail.com ili poštom na:

Kate, obrt za trgovinu

Kneza Domagoja 2/1, 20350 Metković, Hrvatska

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK - SUBOTA

10:00 - 19:00

SPLITSKA 2, METKOVIĆ, HRVATSKA

TELEFON: +385 98 976 7285

NEWSLETTER

Prijavi te se na Kate be love newsletter i ostvarite pogodnosti pri sljedećoj kupnji !

Prati nas:

  • Facebook
  • Instagram

© 2019/20 by Concept store "Kate be love"